2009.02.06. 19:49

Nesze egyed. Mondta egy újjabb olajos lágy palacsinta késznek ítélésekor a Mami. Viktor pedig megkereste a kakaót és bőségesen szórt a tányérjában lapuló kincsére.. Minek is spórolt volna, egyke volt. Meg merte kockáztatni hogy odalopózik a tévéhez és megesz még öt lekvárosat de túl lusta volt hogy szembeszálljon a Mami parancsaival, szóval  inkább az asztalnál evett mint a jógyerekek..  Kulcs zörgés, ajtó nyitódás, fáradt léptek kopogtak. Papi haza érkezett. Hurrá.  Viktorka kirohant az előszobába és üdvözölte.

                                                ...

Ma sokat javult falfestményem állapota. már csak a háttéren kell dolgozni egy kicsit pár nap és készen lesz és megint jóérzésem lesz ugyanúgy mint a többi rajzom elkészültekor. jeje. Hé hol van Kerri? ú, ott van! Bárcsak elnne egy olyan munka ahol mindennap ingyen sütit kapnál, és egy orrszarvú vigyázna rád, ha bántana valaki ő kegyetlenül eltiporná az illetőt. : D

A bejegyzés trackback címe:

https://willywonka.blog.hu/api/trackback/id/tr50927236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása