2009.02.05. 12:39


 

Kenhető kakaós mogyorókrém.Kenyéren nem jó, de kanálon annál inkább. Anyukám aztmondta kenyéren kell ennem mert nem fogy el, tovább tart és marad másnak is.. 

Ma színházba kísérem a kisöcsit, aki 11-étől nagyöcsivél cseperedik és ő ül elöl az autóban, én csukogathatom a garázskaput, ő eheti meg először a kinderpinguit és nekem kell megetetnem a macskát, ő kap puszit először, szóval napjaim meg vannak számlálva..

ma még szenvedni fogok úgyérzem : D 5re behivatták a szülőket sítáboros 'jólérzem magam hagyjatok inni' alakításaink miatt. Talán ha több szappanoperát néznének és már kívülről fújnák minden eszmeráldágábriellemárielle nevét betartaná minden szülő amit ígér. De ez sosincs így, sajnos. Nekem is vannak hibáim, de betartom amit ígérek. *szarevővigyor*


 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://willywonka.blog.hu/api/trackback/id/tr7924244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása