2009.02.10. 16:43

Michael kiskorában bátor kölyök volt. Nem kellett helyette megvenni a fagyit, vagy kisérgetni pisilni. Önállóan véghezvitte amit kigondolt.. Akkor, úgy gondolta, hogy bármit véghez vihet, amit akar, ezért boldogan, teljes erejével belevágott az életbe. Ha, megtalálnám azt a pontot, ami Michaelt elindította a züllés és a  teljes szellemi leépülés felé, talán megmagyarázható lenne ennek az emberi életnek a válsága. Szóval, Michael elindult, hogy valakit felboncoljon. Este bolyongott a városban, áldozatok képei kavarogtak a fejében. Elképzelte, ahogy leüti, agyonveri vagy megfojtja a szerencsétlen járókelőket, akik előtte sétáltak, és naiv boldogsággal örültek egy új pulcsinak, vagy a megspórolt idejüknek. Aztán szép lassan kihalt minden. Az emberek aludni mentek, vagy behúzódtak az éttermek falai mögé. Michael észrevette, hogy a pályaudvar felé hangosan vihogó, a nevetéstől eltorzult arcú, részeg lányok tartottak. Alig bírtak menni, szánalmasan ki voltak csípve, és csicsás műkörmök díszítették csitri kezeiket. 

Az alacsony barna hajú leszakadt a csapatból, azzal az indokka,l hogy bemegy az éjjel-nappaliba mentost venni. Michaellel furcsa dolgok történtek.. Az agya iszonyatosan vágyott arra, hogy kövesse a lányt. Először megpróbált tiltakozni, de elkezdett remegni, a szíve gyorsan vert, és úgyérezte, mintha már rég egy sivatagban tengődne víz nélkül, és a lány a megoldás, akinél ott rejtőzik egy vizespalack csak neki. Követte őt egészen a kis ABC ajtajáig. Töprengett, és elrejtőzött a sötétben.

Mikor a barna hajú kezében a mentossal kilépett a zöldrefestett ajtón, Michael egy vascsővel telibe ütötte. Ájultan hurcolta végig a parton, majd egy elhagyott bódéban kikötözte a plafonra, és kibelezte. A lány tárcájában 3 hambira valót talált. Ízlett neki az étel.

A bejegyzés trackback címe:

https://willywonka.blog.hu/api/trackback/id/tr83934983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása